4823 LJ Breda
Nederland
Tel 076-5414360
PoINT Archiver
info@disc-nederland.nl
Qstar Network Migrator
 Snel naar >
DISC BENELUX GREEN IT PRODUKTEN NIEUWS KLANTEN CONTACT

Copyright  2005 -2018 Alle rechten voorbehouden. Zie onze disclaimer  

OVER DISC BENELUX
Welkom bij DISC Benelux, onafhankelijk distributeur van Storage en Archiverings systemen en aanverwante oplossingen voor opslag en archivering van digitale informatie.  DISC Benelux is distributeur van diverse vooraanstaande fabrikanten voor de Benelux regio.
Wij zijn u graag van dienst !
Met vriendelijke groet,
Bert Antenne / DISC Benelux
DISC Benelux is in 2005 opgericht door Bert Antenne (1958) die daarvoor al veel ervaring had opgedaan met distributie van electronica componenten en microcomputers plus de bijbehorende randapparatuur.
Hij was in 1982 een van de eerste pioniers die zijn loopbaan begon bij de electronica componenten distributeur MCA-Tronix International in Rijswijk en begon met de import en verkoop van de eerste microcomputers de AIM65 met een 6502 microprocessor en 4Kb ram ................van het Amerikaanse Rockwell ( ja dat bedrijf die ook bij de Spaceshuttle was betrokken). Later werd het programma verder uitgebreid met de eerste PC ‘s met een 8 inch floppy diskette drive (! )van het Japanse concern NEC. Ook werd de eerste laptop geintroduceerd..... De Nec 8201 . Deze kon zeker 20 uur op een batterijlading werken.

Wordt vervolgd........
OVER BERT ANTENNE
In een tijd waarin innovatie en grenzeloze ICT-technieken hun opmars doen heeft Bert Antenne na meer dan 30 jaar ervaring in de storage-en archiverings markt  ondertussen sinds 2005 met DISC Benelux, het bedrijf in een nieuw "maatpak" gestoken. Met voorheen de professionele traditionele DVD (met goede brander beschreven ! ) en nu de Blu-ray disc als zekerheid achter de Cloud en als duurzaam opslagmedium voor de lange termijn archivering heeft een ongekende evolutie doorgemaakt en heeft daarmee haar eigen toekomst veiliggesteld. Ik nodig u graag uit voor een rondleiding op onze site waar wij u nader zullen informeren over de laatste trends op het gebied van databeheer en de wijze waarop wij  daarop hebben ingespeeld.

Bert Antenne