4823 LJ Breda
Nederland
Tel 076-5414360
PoINT Archiver
info@disc-nederland.nl
Qstar Network Migrator
 Snel naar >
DISC BENELUX GREEN IT PRODUKTEN NIEUWS KLANTEN CONTACT

Copyright  2005 -2018 Alle rechten voorbehouden. Zie onze disclaimer  

Arxtor series Blu-ray storage
De nieuwe Arxtore serie bestaat uit de volgende modellen:
- ArXtor Lite Series: Een volledige range van iSCSI gebaseerde Blu-ray storage libraries die eenvoudig te integreren zijn in elke server of netwerk omgeving    Meer info>
- ArXtor Appliance Series: Een serie van schaalbare Appliances die eenvoudig zij te configureren als krachtige doelmatige Archief storage oplossingen.
Gebaseerd op de KVM open-source Hypervisor Intel VT-x technologie, welke kan worden geconfigureerd tot 2 Virtuele omgevingen/machines, en elimineren van de noodzaak voor additionele hardware en voorziet in een onbeperkt aantal integratie mogelijkheden.  Meer info>
ArXtor Series biedt belangrijke features:
Simpele aansluiting en koppeling; iSCSI interface vereenvoudigt installatie, integratie en onderhoud.
Flexibel schaalbaar: de Arxtore serie biedt een range van frame afmetingen en opslagcapaciteiten, beschikbaar in een 12U/23U en 35U rackmount en vrijstaande configuraties.
Virtuele capaciteit: Smartpack removable media technologie biedt onbeperkte off-line opslagcapaciteit.
Touch-panel display: Intellligent touch-panel voorziet in simpele maar krachtige storage configuraties en management capaciteiten, zowel lokaal als via het netwerk (jave GUI).
Intuitieve diagnose: Een webgebaseerde GUI voorziet in directe toegang tot de Arxtore storage diagnose voor eenvoudige en snelle onderhoudswerkzaamheden.
Nieuw !  App voor Arxtore
Met meer dan 10 miljard apparaten in 2020 zullen er veranderingen zijn in de manier hoe mensen denken, werken en met elkaar omgaan.
De nieuwe mobiele app van DISC is ontworpen om de veranderingen in de manieren van gebruik van mobiele apparaten gemakkelijker te maken voor systeem managers, service mensen. Ook zal men de DISC Arxtore Blu-ray storage systemen met deze app kunnen managen.
Met de App kan de gebruiker bijvoorbeeld alarmmeldingen van het systeem resetten en real-time diagnose doen met een iPad, iPhone of Android apparaat.
De App heeft een zeer eenvoudig gebruiksmenu zoals:
- status display
- remote management
- informatie opvragen, logfiles,
  Jukebox status rapport