4823 LJ Breda
Nederland
Tel 076-5414360
PoINT Archiver
info@disc-nederland.nl
Qstar Network Migrator
 Snel naar >
DISC BENELUX GREEN IT PRODUKTEN NIEUWS KLANTEN CONTACT

Copyright  2005 -2018 Alle rechten voorbehouden. Zie onze disclaimer  

DISC ArXtor Lite Series
ArXtor Front-Panel Touch Display
- Eenvoudige iSCSI connectie naar elke (ook virtuele) server omgeving
- Systeem is in principe klaar voor gebruik, geen extra hardware noodzakelijk
- Arxtore Lite versie is upgradable naar de Arxtore Appliance
De DISC Arxtore Lite serie biedt een nieuwe standaard in Blu-ray archiverings systemen. Gebaseerd op de bewezen DISC industrie “aanraakvrije” media (Blu-ray discs) en zeer betrouwbare robot technologie, is het Arxtore lite archiefsysteem de oplossing voor het gebruik van 120mm optische discs (BD/BDXL/DVD en CD).
Ontworpen en gefabriceerd in Duitsland zijn de Arxtore Lite storage systemen netwerk atached storage oplossingen (NAS) uitgerust met een webgebaseerde gebruikers interface die voldoet aan de wens voor remote management van de hedendaagse veeleisende IT omgevingen.
Een geintegreerde iSCSI interface voorziet in een eenvoudige, betaalbare en universele GigE netwerk aansluiting gebruimakend van standaard protocollen naar elk Windows en/of  Linux systeem.
Touch-panel display: Intellligent touch-panel voorziet in simpele maar krachtige storage configuraties en management capaciteiten, zowel lokaal als via het netwerk (jave GUI).
Intuitieve diagnose: Een webgebaseerde GUI voorziet in directe toegang tot de Arxtore storage diagnose voor eenvoudige en snelle onderhoudswerkzaamheden.
Meer informatie over de Arxtore Lite serie :